Adidas Superstar x Sean Wotherspoon Super Earth

 

Adidas Superstar x Sean Wotherspoon Super Earth 

 Model tenisiek ktoré už vyše 50 rokov vždy zaujmú v kolaborácii so svetoznámym umelcom? Presne to vystihuje spolupráca nemeckej značky Adidas a amerického umelca Seana Wotherspoona a ich model “SuperEarth” Debut Superstarov bol naozaj veľkolepý. 

 V roku vydania ako prvé low-top celokožené basketbalové tenisky s gumenou podrážkou ovládli NBA. V roku 1969 až 75% hráčov NBA a najznámejšej vysokoškolskej ligy sveta NCAA nosilo práve model Adidas Superstar. Jeden z hlavných propagátorov modelu bol svetoznámi basketbalista Kareem Abdul-Jabbar. Nasledujúci rok sa tenisky dostali z kurtov do ulíc a ich popularita sa postupne rozšírila po celom svete.

 Dizajnér jednej z najpopulárnejších topánok roku 2018 Nike Air Max 97 x Sean Worherspoon naozaj nesklamal a znovu nám dokázal, že do sveta tenisiek má ešte čo priniesť. Eko-friendly tenisky ktoré usilujú o zníženie plytvania plastom už na prvý pohľad záujmu jedinečným farebným a neprehliadnuteľným dizajnom. Buď aj ty jedinečný a zároveň eko-friendly a vyber si svoj pár!