LGPD Privacy Policy

Privacy Policy

Last updated: February 7, 2023

Tyto Privacy Policy describes Naše policie a postupy na sbírce, použijte a diskusi o své informace při použití služby a tells Vy jste vaše privátní práva a ukázat právní předpisy pro vás.

Chcete-li použít osobní údaje, které budou provideny a improvy the Service. Budete používat službu, jste schopni sbírat a použít informace v souladu s touto Privacy Policy. Tato Privacy Policy má být vytvořena s nápovědou k TermsFeed Privacy Policy Generator .

Interpretation and Definitions

Interpretation

Slovy, které iniciální dopis je capitalized mají nástroje, které jsou definovány pod following conditions. Následující definice směřují k tomu, že samo o sobě kontrola bez ohledu na to, kdy si vypadají v singular or in plural.

Definitions

Pro purposes of this Privacy Policy:

  • Account means a unique account vytvořený pro Váš přístup k naší služby nebo částí naší služby.

  • Company (referred to jako either "the Company", "We", "Us" nebo "Our" v této dohodě) refers to rmrkicks , Javorová alej 19, Chorvatský Grob .

  • Cookies jsou malé soubory, které jsou umístěny na vašem počítači, mobilních zařízeních nebo jiném jiném zařízení na webu, vytváří podrobnosti o vašem prohlížení historie na tomto webu za jeho mnoha způsoby.

  • Country refers to: Czech

  • Device means any device, které mohou přijímat služby, jako počítač, mobilní telefon nebo digitální tablet.

  • Personal Data je jedna informace, která se týká identifikovaných nebo identifikovatelných individualů.

  • Service refers to the Website.

  • Service Provider means any natural or legal person who processes the data on behalf of the Company. Jedná se o referenci k tříčlenným společnostem nebo jednotlivcům zaměstnán společnostmi, které nabízejí služby, provádějící služby na obchodním místě, aby umožňovaly služby vztahující se k servisu nebo zajišťují společnost v analýze, jaká služba je použita.

  • Usage Data refers to data sbírá automaticky, either vytvořené pomocí systému nebo od služby infrastruktury (například, doba trvání stránky stránky).

  • Website refers to rmrkicks , accessible from https://rmrkicks.com

  • Můžete si individuální přístup nebo používat službu, nebo společnost, nebo jiné zákonné subjekty na základě toho, že suchá individual je přístupná nebo pomocí služby, jako applicable.

Collecting and Using Your Personal Data

Typy of Data Collected

Personal Data

While using naše služba, We may ask You to provide Us s certain personally identifiable information, která může být učiněna contact or identify You. Personally identifiable information má include, ale není limitován:

  • Email address

  • První název a poslední název

  • Phone number

  • Address, State, Province, ZIP/Postal kód, City

  • Usage Data

Usage Data

Usage Data is collected automatically when using the Service.

Usage Data může zahrnovat informace, jako je Váš device's Internet Protocol adresa (např. IP adresa), prohlížeč typu, prohlížeč version, stránky pro naši službu, která se teprve visit, čas a data pro návštěvu, čas zpátky na těchto stránkách, unikátní zařízení identifiers and other diagnostic data.

Pokud máte přístup k servisu nebo prostřednictvím mobilního zařízení, může být sbírka certain information automatically, včetně, ale není omezena na, typ mobilního telefonu, který používáte, váš mobilní zařízení jedinečný ID, IP adresa vašeho mobilního telefonu, váš mobilní operační systém, typ mobilního Internetového prohlížeče Můžete použít, unikátní zařízení identifikátory a další diagnostické data.

We may also collect information to, že váš prohlížeč sendvičů whenever You visit naší služby nebo když jste přístup k servisu nebo prostřednictvím mobilního zařízení.

Tracking Technologies and Cookies

Jsou používány soubory cookie a specifické technologie sledování k zajištění aktivity na našem servisu a store certain information. Technologie technologie se používají jako beacons, tagy, a skripty pro sběr a přepravu informací a pro improve a analýzu našeho servisu. The technologies We use may include:

  • Cookies or Browser Cookies. A cookie je malý soubor umístěný na Your Device. Můžete instruovat Váš prohlížeč zastavit všechny soubory cookie nebo ukázat, kdy cookie je being sent. However, pokud nebudete přijímat soubory cookie, nebudete mít možnost použít některé části našich služeb. Bezešvé jste měli nastavený Váš prohlížeč nastavení s tím, že se bude snažit soubory cookie, naše služba může použít cookies.
  • Flash Cookies. Certain features of our Services mohou používat místní stored objects (nebo Flash Cookies) k uchovávání a store informací o vašich preferencích nebo vašich aktivitách na našem servisu. Flash Cookies nejsou managed samy browser nastavení jako nástroj používaný pro Browser Cookies. Pro více informací o tom, jak můžete delět Flash soubory cookie, prosím číst "Kdy můžeme změnit nastavení pro poruchy, nebo deleting místní shared objects?" available at https://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.html#main_Where_can_I_change_the_settings_for_disabling__or_deleting_local_shared_objects_
  • Web Beacons. Certain sekce našeho servisu a naše e-maily mohou obsahovat malé elektronické soubory, které se nazývá jako web beacons (ako odkazuje na jako clear gifs, pixel tagy, a jeden pixel gifs), který umožňuje společnosti, pro example, pro české uživatele, které mají visit those pages nebo otevřené e-mailem a pro jiné vztahy statistiky webu (pro example, upřesnění popularity of certain section and verifying system and server integrity).

Cookies mohou být "Persistent" or "Session" Cookies. Persistent Cookies remain na vašem osobním počítači nebo mobilních zařízeních, když jste offline, zatímco session soubory cookie jsou deleted jako soon as close Your web browser. Můžeš learn more o cookies na TermsFeed website article.

Můžete použít boty Session and Persistent Cookies pro purposes set out below:

  • Necessary / Essential Cookies

    Type: Session Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tyto soubory cookie jsou essential to provide. Jsou help k authenticate users and prevent fraudulent use of user accounts. Bez těchto souborů cookie, služby, které budete mít pro cannot být provided, a budou pouze používat tyto soubory cookie k prohlížení jste s těmito službami.

  • Cookies Policy / Notice Acceptance Cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tyto soubory cookie jsou identifikovány, pokud jsou uživatelé přijímáni pomocí souborů cookie na webu.

  • Functionality Cookies

    Type: Persistent Cookies

    Administered by: Us

    Purpose: Tyto soubory cookie umožňují vám volby výběru Můžete použít při používání webu, suché a nahradit vaše přihlášení podrobnosti nebo jazykové preference. Pěstování těchto souborů cookie je prováděno s více osobními zkušenostmi a dovolit vám re-enter vaše preferenci v každém čase budete používat webové stránky.

Pro více informací o souborech cookie jsou používány a vaše volby regarding soubory cookie, prosím visit naše soubory cookie policie nebo soubory cookie od naší soukromé policie.

Use of Your Personal Data

Společnost může používat osobní data pro následné purposes:

  • To provide and maintain our Service , včetně monitoru usage of our Service.

  • Chcete-li management Your Account: Chcete-li management Your registration as jako uživatel služby. Osobní údaje jsou pro vás možné dát vám přístup k různým functionalities služby, které jsou dostupné pro vás jako registrovaný uživatel.

  • Za účelem zpracování smlouvy: rozvoj, compliance a podtržení nákupu smlouvy pro výrobky, položky nebo služby Budete vybráni nebo z kteréhokoli jiného smlouvy s pomocí Service.

  • Chcete-li contact You: Chcete-li contact You by email, telefonní hovory, SMS, nebo jiné specifické formy elektronické komunikace, suché jako mobilní aplikace jsou push oznámení regarding updates nebo informační komunikace vztahující se k functionalities, products or contracted services, including thecure when necessary nebo reasonable pro jejich implementaci.

  • To provide You with news, speciální kanceláře a všeobecné informace o dalších chutích, servisech a událostech, které mají být učiněny, že se jedná o to, co jste měli být vybrán nebo vybrán o unless.

  • Chcete-li manage Your requests: Chcete attend and manage Your requests to Us.

  • Pro obchodní transfery: Můžete použít Vaši informaci k hodnocení nebo vedení merger, divestiture, restrukturalizace, reorganizace, disolution, nebo jiné prodeje nebo transferu některých nebo všech těch setů, kde se jedná o koncernu nebo jako část bankrotu, likvidace, or similar proceeding, v kterych Personal Data held by Us about naše služby uživatele je mezi transfery.

  • Pro další purposes : Můžete použít Vaši informaci pro jiné purposes, suché a data analýzy, identifikovat usazování trendů, determinovat účinnost našich propagačních campaigns a vyhodnotit a zahájit naše služby, produkty, služby, marketing a vaše zkušenosti.

We may share Vaše osobní informace v následujících situacích:

  • With Service Providers: We may share Vaše osobní informace s Service Providers k monitoru a analyzovat, jak používat naše Service, k Contact You.
  • Pro obchodní transfery: Máme share or transfer Your personal information in connection with, or during negociations, any merger, sale of Company assets, financing, or acquisition of all or portion of Our business to another company.
  • With Affiliates: We may share Vaše informace s našimi affiliatemi, v jejichž případě budou require those affiliates to honor this Privacy Policy. Dopravce jsou zahrnuti jako parentní společnost a další subsidiaries, společné obchodní partnery nebo jiné společnosti, které jsou kontrolovány nebo jsou pod společným ovládáním s Us.
  • With business partners: We may share Vaše informace s našimi obchodními partnery nabídnout vám certain products, services or promotions.
  • S jinými uživateli: při share personal information nebo jiné interakce v public regionech s jinými uživateli, such informace mohou být viewed všechny uživatele a mohou být publicly distributed outside.
  • With You consent : We may disclose Vaše osobní informace pro každý jiný purpose with Your consent.

Retention of Your Personal Data

Společnost bude retain Your Personal Data pouze pro dlouhou dobu, jako je necessary pro purposes set out v této Privacy Policy. Budeme retainovat a používat Vaše osobní data k extentu necessary k dokončení s našimi zákonnými obligacemi (pro example, pokud jsou required to retain vaše data k dokončení s aplikovatelnými právními předpisy), resolve disputes, a zdokonalení našich zákonných agreements and policies.

The Company bude také retain Usage Data for internal analysis purposes. Usage Data je zpravidla retained pro krátký časový interval, except, když tato data je použita k zajištění bezpečnosti nebo k zajištění funkce daného servisu, nebo jsou legally obligated k obnovení tohoto data pro dlouhé časové období.

Transfer of Your Personal Data

Vaše informace, včetně osobních dat, jsou procesovány na společnosti operativní kanceláře a v jiném místě, kde parties involved v procesu jsou umístěny. Jedná se o to, že tato informace může být převedena na — a maintained on — počítače umístěny mimo svůj stát, provincie, země nebo jiné vládní jurisdikce, kde data protection zákony mohou být odlišné od svého jurisdiction.

Budete chtít, aby tato Privacy Policy následovala Your submission of such information represents Your agreement to that transfer.

Společnost bude all Steps reasonably necessary to nosit, že Vaše data je ošetřena bezpečnostní a v souladu s touto Privacy Policy a no transfer Your Personal Data bude placena do organizace nebo země bez proveditelnosti jsou adaptivní kontroly v místě včetně zabezpečení Vaše data a další osobní informace.

Disclosure of Your Personal Data

Business Transactions

Pokud společnost je involved v mergeru, acquisition or asset sale, Your Personal Data může být transferred. We will provide notice před Vašimi osobními daty jsou přenášeny a převedeny na různé Privacy Policy.

Law enforcement

Pod certain circumstances, společnost může být učiněna k diskusi Your Personal Data je-li potřebná k tomu, aby bylo možné nebo aby v odpovědi na validní problémy public authorities (eg court or government agency).

Other legal requirements

The Company může diskutovat Your Personal Data in good faith belief that such action is necessary to:

  • Comply with a legal obligation
  • Protect and defend the rights or property of the Company
  • Prevent nebo investigate possible wrongdoing in connection with the Service
  • Protect the personal bezpečí of Users of the Service or the public
  • Protect against legal liability

Security of Your Personal Data

Security of Your Personal Data is important to Us, ale remember that no method of transmission over the Internet, or method of electronic storage is 100% secure. While We strive to use commercially aceptable means k protect Vaše osobní data, We cannot guarantee jeho absolutní security.

Children's Privacy

Naše služba není address anyone pod age of 13. Není známo, že personalizovat identifiable information od anyone under the age 13. Pokud jste parent nebo guardian a jste připraveni, že Vaše dítě je provided Us s Personal Data, plea contact Us. Pokud se jedná o problém, který bude složen osobním datem od jednoho roku pod 13 let bez ověření parentálních úvah, jsou kroky k odstranění toho, že informace z našich serverů.

Pokud budete potřebovat rallye na vědomí, že zákonný základ pro procesní informace a vaše země potřebují, aby z parent, by mohl být váš důvěryhodný učiněn před tím, než se ujistíte, že tato informace.

Links to Other Websites

Naše služby mají další odkazy na další webové stránky, které nejsou operační pomocí. Pokud klepnete na třetí party link, budete přenášet, že tato třetí strana stránky. We strongly advise You k review the Privacy Policy of every site You visit.

Neexistují žádné kontroly nad a přijímání non-responsibility pro obsah, privacy policies or practices of any third party sites or services.

Changes to this Privacy Policy

We may update Naše Privacy Policy od time to time. Oznámí vám všechny změny, které by předaly nové Privacy Policy na této stránce.

Budete letou know via email and/or prominentní oznámení na našem servisu, prior to změňte účinnost a update "Last updated" data na vrcholu této Privacy Policy.

Jste advised to review this Privacy Policy pravidelně pro any changes. Changes to this Privacy Policy jsou efektivní, když jsou postaveny na této stránce.

Contact Us

Pokud máte nějaké otázky o této Privacy Policy, můžeš contact us:

  • By email: rmr.kicks@gmail.com

  • By visiting this page on our website: https://rmrkicks.com

  • By phone number: +421905787787